Buna ziua,
Este normal sa refuz sa mai muncesc intr-un loc de munca pentru care nu sant platit corespunzator si nu am nici o forma legala, adica calificat ? Mentionez ca am CM dar nu am obiectul munci pentru care sant angajat (preluat ,cumparat de la o alta Societate)si verbal m-au pus sa fac alceva. Demisia nu vreau sa mi-o dau pentruca dupa un an de la preluare in caz de disponibilizare pot beneficia de salarii compensatorii si somaj. Ce ar putea sa imi faca in caz ca refuz sa mai muncesc sau refuz sa accept un alt post (acela pe care sant acuma neoficial), daca nu sant de acord cu propunerile lor salariale pentru o reorganizare, redistribuire a posturilor......cui sa ma adresez?
Multumesc
Abuz
sensei
in cazul in care angajatorul iti spune ca te concediaza dar te obliga sa-ti dai singur demisia si iti impune sa platesti echipamentul,in cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Despre angajare +
anonim
va supun atentiei o speta putin mai complicata. In luna iunie a acestui an s-a desfacut contractul de munca la 2 angajati, muncitori necalificati, conform ... (vezi toată discuția)