avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua. Imi spune-ti va rog daca am sanse sa recuperez taxa auto platita? Am achitat suma de 880 euro de vreo saptamana pe vechea taxa, cea care a fost pana la data de 1 februarie. Sunt din Cluj-Napoca si chiar m-ar interesa intrucat taxa de timbru nu ar fi foarte mare. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:08, 5 Februarie 2011
Conform colegilor nostri din zona respectiva, practica judecatoreasca este defavorbila. Curtea de Apel respinge aceste actiuni. Curtea de Apel este instanta de recurs in aceste spete.

Eu totusi va recomand sa promovati actiunea dupa indeplinirea procedurii prealabile. Nu aveti ce pierde!

Succes!
av.T.M. a scris:

Buna ziua. Imi spune-ti va rog daca am sanse sa recuperez taxa auto platita? Am achitat suma de 880 euro de vreo saptamana pe vechea taxa, cea care a fost pana la data de 1 februarie. Sunt din Cluj-Napoca si chiar m-ar interesa intrucat taxa de timbru nu ar fi foarte mare. Va multumesc anticipat.

Eu va recomnand sa asteptati,poate Curtea Eur de just considera ca acea taxa discrimina.
Precizez aveti timp sa actionati in instanta de 5 ani!!!!!!!!!!!!!!
Nu are rost sa se faca practica de respingere pe seama d-voastra.
Nu intreprindeti nimic , ma refer la procedura prealabila ,intrucat sunteti tinuta apoi de termene!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto cernea89 cernea89 Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa de poluare budaianca budaianca Ma numesc Anca, sunt din Botosani si in luna iunie 2010 am inmatriculat un Opel Zafira provenienta Franta pt care am platit 8500 Ron taxa de poluare. Am ... (vezi toată discuția)