avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale radiere fiscala autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

radiere fiscala autoturism

Daca fostul proprietar al masinii a scos fiscalul masinii, ce se intampla dupa trecerea celor 30 de zile cat e valabil? Eu vreau acum sa vand masina si viitorul proprietar mi-a cerut fiscalul. Am constatat ca fostul proprietar a scos fiscalul acum vreo 3 luni. Ce se poate intampla? Mai pot scoate un alt fiscal? #-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:03, 31 Ianuarie 2011
Nu ati declarat masina in termen de 30 de zile cand ati achizitionat-o?
Din pacate nu, nu am declarat-o, deoarece nu am stiut ca fostul proprietar a scos fiscalul. Cazusem cu el la intelegere, sa ramana pe numele lui, iar eu sa platesc impozitele.
In acest caz nu aveti decat o solutie. Proprietarul masinii va merge la Administratia Financiara si va solicita un nou certificat fiscal . Va trebui sa platiti si impozitul aferent autoturismului pe primele 6 luni ale acestui an. Daca proprietarul nu are achitate toate datoriile la fisc (apartament,o alta masina ),nu va putea scoate certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea autoturism administratia financiara razvyyr razvyyr Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism administratia financiara ancapo ancapo am cumarat o masina de la un coleg de-al meu, am facut contract de vanzare cumarare, el s-a dusla administratia financiara de care apartinea, si-a obtinut ... (vezi toată discuția)