avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract telefon mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract telefon mobil

buna seara,
am doua abonamente [FURNIZOR] pe numele meu,dar unul nu-l folosesc eu
fiecare i-si plateste
eu il platesc la timp,dar cealalta persoana nu,drept pentru care cei de la [FURNIZOR] i-mi intrerup telefonul.
le-am solicitat in nenumarate randuri sa-mi rezilieze nr de telefon pe care nu-l folosesc eu,dar au zis ca nu a expirat perioada contractuala
dar pe acel numar de telefon nu s-a luat nici un telefon cand s-a facut prelungirea la abonament
cum sa mai procedez?
m-au sunat si le-am spus ca nu le mai platesc nimic
eu de o luna am telefonul intrerupt,cu toate ca am platit partea mea.ce se intampla daca nu le mai platesc deloc?
multumesc,
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 23:31, 30 Ianuarie 2011
Citiți contractul încheiat cu [EDITAT].
Dacă nu veți plăti va vor acționa în judecata si va vor cere
penalitati, taxa reziliere, s.a
Ultima modificare: Miercuri, 2 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
De ce nu ii luati cartela sim persoanei care nu vrea sa plateasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie manvik manvik Am un abonament cu doua numere de telefon la o companie de telefonie mobila si prin luna mai am vrut sa trec unul pe cartela.Am sunat la un operator care a ... (vezi toată discuția)