avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

acum 6 luni de zile mam anjajat la o firma ca ing constr problema este ca intre timp miam gasit un alt job in acelasi domeniu intrun alt judet in fine mai bn platit problema pe care o intampin este aceea ca miam depus demisia pe data de 28 luni in curs in contractul pe care lam semnat se specifica acele 15 zile calendaristice de preaviz ,ce pot face referitor la acest preaviz imi pot lua concediu fara plata sa ma pot angaja la cealalta firma cu contract de colaborare?ce pot face in vederea rezilierii contractului mai inainte de aceste 15 zile cum ar trebui sa procedez
Cel mai recent răspuns: marian_nn , utilizator 10:39, 31 Ianuarie 2011
Trebuie sa efectuati preavizul in cazul demisiei.
Era/este posibilitatea incetarii cu acordul partilor.
Puteti incheia un al doilea cim in conditiile in care va puteti desfasura activitatea la ambele firme.
Va sfatuiesc sa nu va luati cocnediu fara plata pentru ca acesta suspenda perioada preavizului. Poate reusiti sa incetati contractul individual de munca cu art. 79 alin.7 , renuntarea la preaviz din partea angajatorului.
Succes!
tocmai asta este din partea angajatorului intampin probleme nu este de acord sa plec ,ce as putea face in privinta acestor zile de preaviz deoarece firma la care urmeaza sa ma angajez nu ma asteapta aceste 15 zile pot efectua 7 zile de preaviz ce sanse am in ce conditii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de preaviz in caz de demisie si folosirea zilelor de co Nicocam Nicocam Buna ziua, in cazul in care in contract se specifica 15 zile calendaristice de preaviz in cazul demisiei, se pot folosi zilele de CO proportional cu zilele ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Incetarea raporturilor de munca colina colina sant in situatia in care nu mai pot respecta termenul de preaviz pentru demisie si nu cred ca o sa-mi aprobe incetarea raporturilor cu acordul partilor. Cum ... (vezi toată discuția)