avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

e valabila cerea de retragere a demisiei daca e depusa in 24 ore
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 31 Ianuarie 2011
Fiind un act unilateral al salariatului, angajatorul avand obligatia sa o inregistreze si sa-i dea curs, se poate reveni asupra ei numai daca si angajatorul este de acord.
care este calea legala de atac daca angajatorul nu da curs cererii mele de retragere a demisiei
Nu este o cale legala. Demisie este un drept al dv. asumat in cunostinta de cauza, angajatorul fiind obligat de lege sa va ia demisia in considerare si sa procedeze la incetarea raporturilor de munca dupa expirarea perioadei de preaviz.
dar e posibil sa-mi accepte demisia fara preaviz
Cererea de demisie este una, iar cererea de retractarea sau retragerea demisiei este alta ? ... pe care din acestea le-ati depus la angajator ?

Alte discuții în legătură

Demisia kanyalaci kanyalaci Buna Ziua Angajatul are dreptul de revoca demisia? Concret: un angajat a dat demisia la 29. noiembrie 2012, a fost inregistrata. Eu, ca angajator am ... (vezi toată discuția)
Demisie dana manea dana manea Daca mi-am pus demisia mai pot reveni asupra ei? Sunt personal contractual . (vezi toată discuția)
Revenire asupra demisiei Lidia_06 Lidia_06 Daca mi-am dat demisia, in cat timp pot reveni asupra ei ? Care este reglementarea legala in acest sens? (vezi toată discuția)