avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... examen licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

examen licenta

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu, in cat timp de la terminarea facultatii se poate sustine examenul de licenta.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: simona iuliana , utilizator 16:39, 2 Februarie 2011
Examenul de licenta se sustine imediat dupa terminarea ultimului an (in acea vara), daca nu luati licenta puteti da examenul urmatorul an, si urmatorul, si urmatorul etc:D.
Multumesc. Eu am terminat in 2007 si nu m-am inscris pana acum sa dau examenul. Ma interesa daca exista un termen limita pana la care trebuie sa o dai. ( in x ani de la terminarea facultatii ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj europencil europencil Sotia mea, in varsta de 43 ani, a frecventat si a absolvit in aceasta vara, luna iunie 2010 si cu licenta in luna septembrie 2010, a doua facultate curs la zi, ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)