avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se pot face poze la dosarul aflat pe rol (nu copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se pot face poze la dosarul aflat pe rol (nu copii xerox) ?

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pot face poze (fotocopii) cu aparatul foto sau telefonul mobil la un dosar de partaj care se afla pe rol (se judeca), eu sunt paratul-reclamant si o sa merg cu avocatul pentru consultarea dosarului la Judecatoria sector 4 (din cate am inteles au program de la 10:00-14:00 de luni pana vineri).

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
azi112010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 20:30, 31 Ianuarie 2011
Nu , este interzisa fotografierea dosarului.
Numai xerocopiere pe baza de cerere si viza.
...si se poate consulta numai intr-o sala special amenajata sau se poate lua dosarul pe hol ?
Au un loc/sala special amenajata ?...nu cred ca au copiatorul chiar in acea sala, nu ?
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
azi112010, utilizator
Dosarul se poate studia numai in arhiva respectiva a instantei pe baza de CI/citatie.
Cu dosarul la xerox va merge persoana desemnata de catre arhiva instantei in acest sens, iar la xerox veti achita contravaloarea copiilor xerox solicitate in cerere.
Am inteles, multumesc.
Deci singura posibilitate de studiu a dosarului (si eventual de a lua ceva notite) este multiplicarea paginilor ce ne intereseaza la copiator ?
Alte modalitati nu sunt acceptate ?
Nu puteti scoate dv. dosarul din arhiva pe hol... poate mai pleaca vreun justitiabil cu el pe-acasa, s-al vaza mai bine si mai la lumina! =D>
Daca mergeti cu avocatul la studiu, atunci stie el cum se procedeaza.
Nu pricipesc insa de ce mergeti impreuna, mai normal ar fi sa mearga unul (de preferat avocatul) si sa discutati ulterior pe seama dosarului. Ma rog, cate bordeie...

Alte discuții în legătură

Studiere proba video in arhiva tavitavi9323 tavitavi9323 La urmatorul termen de judecata ar trebui sa vizionez proba video in sala de judecata, in vederea lamuririi unui PV de depasire de viteza si a stabilirii ... (vezi toată discuția)
Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? EscaLa EscaLa Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? Conform carui articol din ce lege sau regulament? Multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul de a obține copii xerox dupa actele asociației de proprietari CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Dreptul.de ă obtine xerox este asimilat cu dreptul de a beneficia de dreptul la apărare ca si componenta juridică, orice proprietar având acest drept. O ... (vezi toată discuția)