avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... date online ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

date online ITM

Va rog sa-mi spuneti daca exista un ghid de utilizare oficial de transmitere online la ITM .Daca da unde il pot gasi.
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 1 Februarie 2011
pe sit la ITM
Buna ziua

[ link extern ]

Sper sa gasiti aici unele din raspunsuri.
Din pacate sunt foarte putine informatiile pe acest site,cel putin despre erorile care le poate da programul sunt insuficiente sau lipsa,deci daca aveti mai multe detalii despre ceva norme de aplicare ar fi ok.
Multumesc!
Nu inteleg ce erori va poate da.
irenaradulescu a scris:

Din pacate sunt foarte putine informatiile pe acest site,cel putin despre erorile care le poate da programul sunt insuficiente sau lipsa,deci daca aveti mai multe detalii despre ceva norme de aplicare ar fi ok.
Multumesc!

Daca va referiti la erorile care apar la preluarea REVISAL-ului , acestea pot fi gasite aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare preluare revisal smarandita67 smarandita67 La preluarea datelor din vechiul revisal, am preluat toti salariatii activi si la terminare mi-au aparut numarul salariatilor preluati, nr contracte inactive, ... (vezi toată discuția)
Ajutor revisal elena milos elena milos Buna ziua Va rog frumos cine poate sa ma ajute cu urmatoarea problema. Cum se transmite on-line revisalul.Colega mea care se ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Mi s-a instalat programul revisalul nou. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca etse o parola care trebuie recuperata.Multumesc. (vezi toată discuția)