avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare preluare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare preluare revisal

La preluarea datelor din vechiul revisal, am preluat toti salariatii activi si la terminare mi-au aparut numarul salariatilor preluati, nr contracte inactive, erori o, dar la statusul angajatorului aparea ''eroare". Este o problema?
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 10:50, 27 Octombrie 2011
si eu am avut o eroare , era fereastra pt preluare si la final scria succes 9, erori 1, fara contract 0, am transmis online si dupa ce am verificat online preluarea nu am vazut nimic care sa imi atraga atentia cum ca ar fi ceva incorect.
Va postez link de ajutor.
[ link extern ]
simonaoprica a scris:

Va postez link de ajutor.
[ link extern ]

Nu toate erorile date de program sunt prevazute in aceste indrumari care nu sunt asumate de nimeni d.p.d.v. legal ...

@ smarandita67
@ Mariralu

Normal ar fi trebuit sa scrie ce erorare este ... in cazul angajatorului, exista posibilitatea afisarii unui mesaj de genul sa se mearga la ghiseele ITM-ului...

mesajul cu prezentarea la ghiseul ITM exista ,dar se aplica doar acelor firme care au avut facute modificari pe firma , modificari ce trebuiau semnalate celor de la ITM, de ex. mutarea firmei , etc.
Nu trebuie sa ne alarmam pentru ca softul pt Revisal e un soft romanesc facut in graba , si care va mai avea actualizari de corectii pe parcusrul anilor , important e sa respectam prevederile legale in ceea ce priveste , intocmirea, transmiterea datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare date din revisalul anterior in cel nou? MOSOR MOSOR :help:Am instalat toate versiunile ReviSal (04;05;06;07) plus ultima 5.0.6.010. Cum se face preluarea datelor din cel anterior? Deschid noul ReviSal si intru ... (vezi toată discuția)
Raportare inregistrare revisal rrramor rrramor Buna seara, am intrat pe Registrul de salariati pe care il raportam catre ITM din aplicatia REVISAL si spre surprinderea mea, imi apar ca fiind activi, ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)