avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamuriri OUG 82/2010-salariat /colaborator ocazional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamuriri OUG 82/2010-salariat /colaborator ocazional

Ce intelegeti prin venituri realizate ocazional sau venituri realizate cu regularitate?O persoana care este salariat la o institutie dar care are in baza unui contract de colaborare pe drepturi de autor colaborare cu alta institutie cum trebuie considerat???
Faptul ca va colabora de doua ,trei ori pe an ce inseamna????Cum trebuie sa incadram in vederea stabilirii cotei de impozit.Ca o activitate desfasurata ocazional sau cu regularitate??

Alte discuții în legătură

Contributii persoana fizica (nu pfa) pentru cdd gouryella gouryella Sunt angajata, dar colaborez ocazional si cu o institutie, iar pana anul trecut plata s-a facut prin contract de drept de autor. Din ce am inteles din ... (vezi toată discuția)
Obligatii plati taxe contract agent asigurari ionut_m36 ionut_m36 Buna ziua, Am incheiat cu o societate de asigurare un contract de agent. Din cate stiu este asimililat unui contract de mandat. Pana in iunie 2010 mi se ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri ocazionale din activitati de cercetare / dezvoltare BigShrek BigShrek Aș dori să știu cum se impozitează / se declară veniturile obținute de persoane fizice, pentru proiecte ocazionale de tip cercetare / ... (vezi toată discuția)