avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... precontract inainte de moarte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

precontract inainte de moarte

Buna ziua, am o intrebare
In luna august 2010 mama si tatal meu au facut un precontract de vanzare , primind avans 1000 de euro, dar cum eu traiesc in afara Romaniei, de aceasta vanzare nu stiam nimic si mi-a venit la cunostinta doar dupa acest act, restul banilor urmand sa fie primiti la inchiderea contractului de vanzare , care trebuia sa fie facut in decembrie 2010.
In luna noiembrie 2010, tatal meu a decedat si mama mea imediat dupa moartea tatalui meu mi-a cerut sa-i semnez o procura pt. a putea vinde( pt. mine imobilul e un lucru foarte important) si eu nu am semnat nimic.Astazi am primit un e_mail de la tribunal in care sunt acuzata pentru ca mama mea vrea tot imobilul si a declarat ca mi-a dat 1000 de euro( ceea ce nu e adevarat ).
Intrebarea mea este ce trebuie sa fac, cum trebuie sa ma comport?
Mai precis, nu am avut niciodata bani lichizi varsati in contul meu curent.

Alte discuții în legătură

In anul 2012 am primit o suma de bani reprezentand mostenire ... Dan55 Dan55 In anul 2012 am primit o suma de bani reprezentand mostenire de pe urma tatalui. Cu aceasta suma am cumparat un imobil pe numele fiicei fostei mele sotii, eu ... (vezi toată discuția)
Agentia imobiliara incalca data din contract Iness01 Iness01 Mi-ar fi de ajutor sfatul dumneavoastra in problema pe care o am eu. Am gasit sa cumparam o garsoniera printr-o agentie imobiliara. Mi-au indicat data de 21 ... (vezi toată discuția)
Tranzactia bancara pentru cumparare imobil paperjam paperjam Mama mea vinde casa ei si cu banii vrem sa platim un apartament pe numele meu, tranzactiile urmand sa fie facute cat mai curand. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)