buna ziua. sunt chemata in instanta in calitate de martor, nu sunt in tara, am fost citata o data si nu am putut ajunge, va rog sa imi spuneti ce sa fac : pe 15 februarie trebuie sa ma prezint la tribunal pentru declaratie. vin cu mari eforturi financiare, in strainatate nu itida nimeni o cana de apa gratis. vreau sa stiu daca e bine sa imi angajez un avocat, sa dau declaratie in instanta cu avocatul, pentru ca nu cred ca partea reclamanta se va prezenta la acest termen si nu vreau sa vin degeaba in romania. daca am un avocat, la urmatoarea infatisare pot sa nu ma prezint, nu vreau sa risc nici o amenda, deja am apartamentul degradat de la persoana care ne-a reclamat. va multumesc mult
Faceti o cerere la instanta prin care aratati ca sunteti duspusa sa va infatisati la termenul pentru care ati fost citata, insa nu aveti mjloace materiale.
Solicitati ca partea care v-a propus sa dispuna pe numele dumneavoastra o suma de bani care va acopera toate cheltuielile pe care le faceti(deplasare, cazare) sau in caz contrar sa nu mai fiti citata.
multumesc ca mi-ati raspuns. cred ca nu am fost eu prea clara in mesaj. vecina mea, care mi-a degradat apartamentul, a avut o altercatie cu sotul meu, s-au certat, si-au adus injurii. vecina mea il da in judecata pe sotul meu, vrea daune materiale, sincer nu stiu de ce, iar eu sunt citata ca martor, am dat declaratie de buna voie, pentru ca eram de fata. am inteles ca pot cere suma de bani pe care o utilizez pentru a plati transportul din italia in romania dar vroiam sa stiu daca pot da declaratie fara sa angajez un alt avocat care sa ma reprezinte in cazul in care daca partea reclamanta nu se afla in sala sa nu mai vin iar in romania. pot sa dau declaratie fara avocat? pot sa dau declaratie daca vecina care ne reclama nu e in sala la termenul de judecata? va multumesc
Divort
sandavasilescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vecinii mei divorteaza in urma unor neintelegeri ivite in timp; problema este ca au deschis actiunea ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters133679
buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)