avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTRIBUTII CONTRACT CIVIL 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTRIBUTII CONTRACT CIVIL 2011

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare : o persoana care momentan nu este angajata cu CIM si nici nu este declarata persoana fizica autorizata, realizeaza venituri din traducerea unei carti .Editura beneficiara incheie un contract civil . Care sunt obligatiile editurii - ce retine la sursa editura, ce contributii declara si vireaza ca beneficiar- si ce trebuie sa declare si sa achite persoana in cauza .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: costinpastia , utilizator 11:04, 19 Aprilie 2011
Pentru anul 2011 se completeaza Decl.112 (in curs de elaborare) si care cuprinde si completeaza automat contributiile atat ale angajatorului, cat si ale angajatului.
Impozitul de 16% oprit la sursa (cod 616) se completeaza manual si se aduna automat celorlalte contributii (CAS si somaj - eventual).

Testati aici PDF inteligent
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
elga50, moderator
Chiar daca pentru un individ exista un singur contract intr-un an calendaristic ? ... trebuiesc retinute si platite si alte contributii in afara de impozit ?
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
costinpastia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)