Am depus la primarie o hotarare irev. investita (copy) unde mi se recunoaste valoarea de compensare in ron pt un teren imposibil. de restituit in natura (in urma unei revendicari pe legea 10/2001 ).Rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in a intocmi dosarul ptr. Anpr . Pe forumuri in anumite situatii se vorbeste despre acordul prefecturii , in alta parte am inteles ca daca valoarea e calculata primaria ar avea un cuvant de spus ( aici e si problema ca expertiza s-a facut de 2 ani , iar valoarea nu va mai fi aceasi) ; daca a trecut cineva prin asta rog o clarificare - o parere avizata ar fi si ea binevenita...
Primaria urmeaza semita o dispozitie de restituire prin echivalent, pe care o va inainta la Prefectura (veti primi si Dvs. un original), urmand ca titlurile de restituire sa se calculeze potrivit Legii 10/2001 in urma unei evaluari. Daca cititi Legea 10/2001 veti intelege exact pasii.
Anrp si legea 10
nante
Eu ma chinui din 2007 sa ajunga dosarul meu intocmit in baza Legii 10, la Comisia din ANRP. Dupa inregistrarea lui in 2005, si obtinerea evaluarii terenului in ... (vezi toată discuția)