avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la angajare

sunt in proces de recurs,am castigat la prima instanta,iar firma a facut recurs.Pana la judecarea recursului ma pot angaja in alta parte cu carte de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 31 Ianuarie 2011
Trebuie sa ne oferiti mai multe detalii , de ex. :
- daca contractul initial de munca a fost incetat
- daca este suspendat, etc.
Da, va puteti angaja in alta parte pana la judecarea recursului ..... potrivit art.35 alin.1 C.mun., orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca the_power_25xxxx the_power_25xxxx am lucrat pana acum o saptamana la o firma din sibiu. daca nu mi s-a desfacut contractul de munca, pot sa ma angajez cu contract la alta firma??? (vezi toată discuția)
Contract de munca ale2012 ale2012 daca am semnat un contract de munca si imi bag demisia nici lichidarea la zi maine fiind joi luni pot sa semnez alt contract cu alta firma? (vezi toată discuția)
Litigiu de munca aledical aledical Doresc sa ma ajute cineva; Am savirsit o fapta penala delapidare acum un 1 an m-am autodenuntiatsi am fost dat afara de la firma acum sint cercetat de politie. ... (vezi toată discuția)