avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite si taxe pentu masini care nu circula
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite si taxe pentu masini care nu circula

buna ziua,am sa va explic o mica aventura pe care o suport de aproape 5ani cu o masina care are 23 de ani: de cind toate legile se schimba in fiecare luna intro buna zi m-am trezit cu un impozit de masina de lux findca (este o masina americana si are cilindri multii) bine inteles masina este inmatriculata in romania din 94 si toate taxele la zi.doar masina o folosesc dou saptamini pe an cind intru in tara sa-mi vad parinti.am incercat toate posibilitatile administrative (care sint competenti nu prea multi din pacate).ca idee platesc un impozit de 10.000 ron pe an(2500 euro)pe degeaba.ASTEPT UN RASPUNS CONCRET.va multumesc dinainte.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:58, 31 Ianuarie 2011
se impoziteaza proprietatea si nu folosinta masinii. adica nu conteaza daca o folosesti, conteaza ca esti proprietarul ei. daca vrei sa scapi de impozit vinde-o sau caseaza masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii comerciantu comerciantu daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina emanuellen emanuellen Buna,am cumparat un Opel Corsa in Germania. Nu am avut inca masina in viata mea ,va rog sa-mi spuneti ce am de facut pas cu pas,ca sa fiu in regula cu actele ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident de munca Corrina001 Corrina001 Stiu ca legea muncii prevede in caz de AM, indiferent de cine este vinovat, ca firma este obligata la plata unor salarii compensatorii pt victima cat si pt ... (vezi toată discuția)