avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie legalizata

Vreau sa stiu daca exista un motiv pentru care Biroul de Carte Funciara, in cazul intabularii unui teren agricol, are dreptul sa imi refuze intabularea din cauza ca, titlul de proprietate care trebuie prezentat in copie legalizata, este prezentat in copie cu stampila de conformitate cu copia legalizata din arhiva notarului care a incheiat actul de vanzare-cumparare si care a facut copia legalizata de pe original, normal.
Mentionez ca contractul de vanzare cumparare a fost incheiat in anul 2001 cand nu era nevoie de copie legalizata pentru fiecare parcela in parte, iar acum este nevoie, iar titlul in original nu il mai avem deoarece s-a achizitionat doar o parcela de pe acel titlu, acesta ramanand la proprietar care ulterior a vandut celelalte parcele pe rand pierzandu-se astfel urma titlului in original in anii trecuti din 2001 pana acum.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sensinvestiment , utilizator 17:18, 1 Februarie 2011
nu sunt convins insa cred ca daca acea copie de pe titlul de proprietate este cu mentiunea "conform cu originalul"si este legalizata de notar ,are aceeasi valoare ca si titlul in sine.
solicitati prin petitie sa vi se dea scris ca nu se poate intabula cu acel act pe care il detineti.
succes
multumesc. acest lucru l-am facut ieri si astept termenul legal de...30 de zile.
multumesc din nou!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elmarian10 elmarian10 Buna seara. Doreasc sa va expun urmatoarea situatie: la decesul parintilor mei am mostenit un teren agricol de 4 hectare impreuna cu cei trei frati ai mei. ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare teren Anca I. Anca I. Buna ziua. Am urmatoarea situatie: un teren mostenit de la tatal meu dobandit prin retrocedare cu titlu de proprietate. Am urmat procedurile de mostenire.. ... (vezi toată discuția)