avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... maternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

maternitate

Buna seara, as vrea sa va intreb daca bunica poate lua maternitate in locul fiicei care este minora (16 ani) si care ar fi conditiile daca se poate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 19:54, 31 Ianuarie 2011
concediu de maternitate nu poate lua bunica ci doar mama. iar concediu de cresterea copilului pot lua fie mama fie tatal copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil lozomik lozomik Buna ziua.Povesteam mea a inceput de la 16 ani cand am cunoscut o fata si dupa ceva timp a ramas insarcinata ,la 2 luni dupa nastere am aflat ca pot face o ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Ionica bebea Ionica bebea Bună ziua! Mama minora de 16 ani frecventeaza cursurile de zi, mama minorei fiind bunica maternă a nepotului, poate lua indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Proces custodie, domiciliu si pensie de intretinere - concediu luna tatalui NoDramaLlama NoDramaLlama Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi referitoare la urmatorul caz: - mama si tatal (necasatoriti) copilului minor (recunoscut de tata, locuieste cu ... (vezi toată discuția)