avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua.Povesteam mea a inceput de la 16 ani cand am cunoscut o fata si dupa ceva timp a ramas insarcinata ,la 2 luni dupa nastere am aflat ca pot face o cerere la primarie sa primesc indemnizatie ,a trecut un an si ceva de cand am luat indemnizatia..dar am tot stat si mam gandit ,eu cand am completat actele pentru indemnizatie pentru ca nu aveam 18 eu a trebuit sa o aduc pe mama la primarie sa ma ajute sa pot lua indemnzatia ,intrebare mea este...Daca indemnizatia vine pe numele Mamei (din partea tatalui) Mama care.i vine indemnizatia mai poate sa duca la munca ?
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2015
lozomik, utilizator
Cel mai recent răspuns: lozomik , utilizator 19:47, 11 Februarie 2015
1. Bunica copilului primeste indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) in locul fiicei sale (mama copilului) deoarece acaesta din urma este minora.

2. Deci bunica nu este in CCC si ea poate sa aiba si alte venituri din salarii.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida la 16 ani Elena123456ely Elena123456ely O prietena a ramas gravida la 16 ani si nu prea stie ce e de facut. a aflat în prima luna de sarcina, prietenul ei doreste sa faca avort medicamentos, iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil poate fi luata si de catre tata ? dirledaniel dirledaniel Daca o mamica nu lucreaza , tatal unui copil poate lua indemnzatia de crestere a copilului ? Ce acte trebuie sa depuna si unde repectivul tata ? Cat timp va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alina_Gabriela26 Alina_Gabriela26 Buna ziua! sunt o sotie insarcinata in 3 luni, si ma preocupa un lucru, sotul meu lucreaza de 2 ani, fara oprire, si as vrea sa stiu daca poate lua el ... (vezi toată discuția)