avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporuri salariale - politie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporuri salariale - politie

vreau sa stiu daca pentru munca in conditii speciale sau deosebite se acorda spor
lucrez la politia locala si conform art 35 alin 1 lit b din legea politiei locale munca se incadreaza in conditii speciale sau deosebite
daca puteti sa-mi spuneti cat % este sporul si ce lege il reglementeaza
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
ContSters190143, utilizator
Da, cand legea prevede trebuie acordat dreptul.
multumesc pentru mesaj dar de la ar trebui si pana al avea este o cale anevoioasa cand unii nu vor sa-l acorde.as vrea sa stiu exact ce lege reglementeaza sporul si cat este procentul,pentru al pune sefilor pe masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!lucrez intr-un centru de servicii sociale cu persoane ... mikky_9 mikky_9 Buna ziua!Lucrez intr-un Centru de Servicii Sociale cu persoane adulte cu deficienta mintala severa.Uzura psihica si fizica este enorma,primim un spor de 30 de ... (vezi toată discuția)
Buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncã mi_ella mi_ella Buna ziua Lucrez in domeniul sanitar si am o controversa in ceea ce priveste buletinele de determinare prin expertizare a locurilor de muncă. Conform ... (vezi toată discuția)
Pensionare corneliu neacsu corneliu neacsu Am 35 ani vechime, ditre care 95% in grupa I si 55 ani varsta. sunteti amabili sa-mi raspundeti -Cand ma pot pensiona? (vezi toată discuția)