avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sechestrare de bunuri...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sechestrare de bunuri...

Buna ziua,
Numele meu este Silvian si am inchiriat pe 1 ianuarie un birou intr-o cladire de birouri.
Astazi am primit sms de la administratorul cladirii sa eliberez camera. Am ajuns la birou si administratorul nu era acolo dar a "lasat vb la portar" sa nu ma lase sa intru in cladire.
Am fost cu politia la birou si au vazut ca nu ma lasa sa intru in cladire.
Am reusit sa iau legatura cu administratorul dar mi a spus ca sa vin maine sa imi iau bunurile ca a fost reziliat contratcul.(fara sa ma anunte in prealabil conform contractului)

Ce pot face? unde se incadreaza aceste fapte ale administratorului?
Cel mai recent răspuns: Kpacofmsk , utilizator 20:24, 31 Ianuarie 2011
Nu se incadreaza neaparat undeva.Depinde de ce anume este stipulat in contractul de inchiriere,sau ce alt contract ar fi.
puteti da il dati in judecata pentru nerespectarea clauzelor contractuale, in acest fel prejudiciindu-va activitatea desfasurata
in contract stipuleaza ca rezilierea se face anuntand cu 30 de zile in prealabil sau pe cale amiabila sau prin instanta.
Este legal sa imi blocheze accesul in cladire ca asa vrea el?Atat timp cat contractul nu a fost reziliat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic rluncasu rluncasu Buna ziua, Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic.Contractul are stipulata o perioada minima de un ... (vezi toată discuția)
"sechestrare" bunuri ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Sa va explic cu sta situatia: Am inchiriat un spatiu de productie dar in cele din urma am intrat in insolventa acum in interiorul spatiului ... (vezi toată discuția)
Constructie pe terenul administratorului silvercristi silvercristi Buna ziua, Firma este prestatoare de servicii. In momentul actul isi desfasoara activitatea intru-un spatiu inchiriat. Poate administratorul sa puna la ... (vezi toată discuția)