avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic

Buna ziua,

Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic.Contractul are stipulata o perioada minima de un an, nerespectarea ducand la pierderea sumei platite cu titlu de garantie.
Avand in vedere faptul ca proprietarul a ascuns incadrarea cladirii la risc seismic poate fi reziliat acest contract pentru vicii ascunse ? Se pot cere si daune interese ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:15, 16 Octombrie 2015
Puteți să reziliați contractul. Notificați locatorul cu privire la reziliere și predați imobilul în baza unui proces-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea contractului de închiriere imobil Ana-Maria127 Ana-Maria127 Bună ziua! Am o nelămurire în ceea ce privește anularea unui contract. În data de 17.04.2021 am semnat un contract de închiriere pentru o garsonieră, ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns - probleme imobil cumparat xtheodor xtheodor Buna ziua, In cursul anului trecut am achizitionat un apartament care la prima vedere se potrivea perfect nevoilor mele. Am discutat destul de mult cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)