avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar-nesemnarea actului aditional cf OUG ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar-nesemnarea actului aditional cf OUG 50/2010

Va rog frumos daca ma puteti lamuri cu un aspect::am un credit ipotecar din 2007,anul trecut nu am semnat actul aditional cf OUG 50/2010 deoarece mi s-au adaugat si alte clauze,am facut notificare in scris in care am specificat motivul refuzului de a semna actul aditional,am luat nr de inregistrae de la banca,apoi am primit acelasi act aditional,fara a se fi modificat nimic,pe care de asemenea nu l-am semnat,tot cu notificare in scris cu nr de inregistrere.Inteleg ca cei care nu au semnat actul aditional ar trebui sa cera bancii anularea actului aditional cf legii 288/2010 in termen de 60 de zile? Sau ce ar trebui sa fac in situatia asta? Ce act trebuie sa mi se anuleze?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa anulez actul aditional cf oug 50/2010 liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007.Anul trecut cand am primit actul aditional cf OUG 50/2010 nu l-am semnat deoarece mi s-au introdus si alte clauze abuzive in ... (vezi toată discuția)
Daca nu am semnat actul aditional cf oug 50/2010,trebuie sa cer anularea lui? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am un credit ipotecar din 2007, anul trecut nu am semnat actul aditional cf oug 50/21010 deoarece nu am fost de acord cu prevederile actului ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract credit ipotecar JeniGeni JeniGeni Buna ziua, Am urmat sit:intr-un contract bancar ipotecar in care sunt codebitor,la capit.dobanzi dupa dobanda fixa de 4,5% aplicabila in primul an,se ... (vezi toată discuția)