Doresc sa infiintez o asociatie si am nevoie de cazier fiscal,nefiind din judetul unde voi infiinta acea asociatie ar trebui sa ma deplasez pentru document,am inteles ca documentul nu e valabil decat 15 zile de la emiterea acestuia.Cat ma costa in regim de urgenta si in cat timp este eliberat (exceptie Bucuresti).Din lege am inteles ca se poate da si o declaratie pe proprie raspundere la un notar.Cat de mult valoreaza aceasta in instanta?Trebuie sa motivez de ce nu am putut depune cazierul fiscal? Inca ceva, nu am casa,masina nimic pe numele meu,nu am avut firma pe numele meu,nicio activitate financiara.Ar fi riscant in situatia de fata sa dau declaratie pe propria raspundere???
Este valabil 30 de zile si se elibereaza cam maxim 2 ore de la completarea cererii.Cost 20 ron.Personal ma indoiesc ca ar merge si cu declaratie pe proprie raspundere.
Esti sigur ca e numai 20 lei si il scoti pe loc , pentru ca am auzit idei impartite ...unii spun ca e 20 lei si il vezi in 10 zile lucratoare , altii ca e 50 lei si il scoti la urgenta in 5zile lucratoare,altii ca pe loc 100 lei???Pana la urma??? Declaratia pe proprie raspundere scrie in lege ca se poate si asa.
vad ca subiectul e din ianuarie..sunt curioasa cat a costat in final?multumesc
editez sa spun ca sunt doar 2 variante >cazier fiscal de la orc sau declaratie in fata notarului.nu mai poti lua de la finante...maine incerc sa rezolv si va spun ce si cum
Pana la urma l-am scos de la administratia financiara, nu exista taxa de urgenta, costa 20 de lei , completezi un formular , mergi la un birou de secretariat si cam asta e tot .....eu am avut noroc nu era prea multa lume si am terminat in apoximativ 120 minute.
eu nu reusesc de la finante...raspunsul e ca nu de la ei...doar de la orc..X-(
cica de la ei doar pentru firme infiintate deja...
cum pot face?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Preluare firma
laurens
Vreau sa va intreb si eu ce acte sunt necesare pentru a prelua firma tatalui meu.Firma este deschisa din vara anul trecut si nu are nici o activitate.Eu vreau ... (vezi toată discuția)