avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare minor

Am cistigat in instanta dreptul de a avea un program de vizita (simbata dumineca si in vacanta)la domiciliul meu. Mama copilului se opune insa,incalcind Hotarirea Judecatoreasca.
Intrebare?
Ce trebuie sa fac in continuare pentru a beneficia de dreptul la vizita pe care l-am cistigat in instanta?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Smaranda Bara , Avocat 13:45, 21 Aprilie 2008
Trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc pentru a va realiza silit dreptul de vizitare a copiilor.
Va recomand [ link extern ] /

va doresc mult succes

George
mamam este obligata la respectarea hotararii judecatoresti, iar in cazul in care nu intelege sa o faca va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita catacata2011 catacata2011 Buna seara! Va rog ajutatima sa elucidez urmatoarea problema. Ma judec cu fosta concubina de 1 an de zile pt stabilirea domiciliului fetitzei noastre minore. ... (vezi toată discuția)
Dreptul parintelui la vizitarea copilului Andrea Nagy Andrea Nagy Sunt divortat iar fetita a ramas sub tutela mamei.In hartiile de la tribunal ea,fosta sotie, si-a declarat adresa din buletin care e la 30 de km de oras(o ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor ContSters88252 ContSters88252 buna ziua in cazul in care am o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila ,in care este prevazut programul de vizitare a ... (vezi toată discuția)