avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitare minor

buna ziua

in cazul in care am o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila ,in care este prevazut programul de vizitare a copilului meu si luarea acestuia in fiecare a doua saptamana a lunii ,de la domiciliul fostei sotii pentru 48 de ore,ce se poate face daca mama , fosta sotie se opune in continuare programului de vizita?
Politia mi-a spus ca nu prea are ce face. Pot apela la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:11, 23 Iulie 2009
O instiintati in scris ca, in caz de nerespectare a hotararii, veti apela la un executor judecatoresc si va fi nevoita sa suporte acheltuielile de executare. Poate are efect. Daca nu, investiti sentinta cu formula executorie si apelati la un executor judecatorest. Mai puteti sa ii faceti plangere pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc iris2344 iris2344 Sambata 16.01.2010 merg sa imi iau baiatul de la domiciliul fostei sotii. In caz ca nu il pot lua, cunoaste cineva un executor judecatoresc in orasul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 va rog sa-mi raspunda cineva la intrebarea;ce pot face in cazul in care fosta mea sotie refuza sa-mi dea copilul in urma unei sentite de la o instanta de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minor tavi2010_cdo tavi2010_cdo Salut Sunt un tatic ce din 29sep2010 nu mai poate sa-si vada fetita de 4 ani si 9 luni din cauza faptului ca fosta sotie(ce are custodia copilului ....si se ... (vezi toată discuția)