avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventii civile

buna ziua
va rog sa imi spuneti daca incepand cu 2011 asociiatiile de proprietari mai pot incheia conventii civile cu persoane fizice pentru prestare diferitelor activitati in cadrul asociatiei(mici reparatii)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:38, 1 Februarie 2011
conventiile pot fi incheiate cu persoane autorizate sa practice respectivele servicii sau cu alte persoane pentru activitati care nu se autorizeaza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari david ionica david ionica Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie daca conventiile civile incheiate sau, asa cum se mai numesc ele contracte de prestari civile, aveam obligatia de a le ... (vezi toată discuția)
Modul de angajare in asociatia de proprietari 1970 1970 Buna ziua, sunt inscrisa recent pe acest forum si as dori sa ma lamuriti intr-o problema: - administratorul unei asociatii poate fi angajat cu ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract trebuie sa inchei? giuly1969 giuly1969 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract trebuie sa inchei unor persoane fizice sau juridice care desfasoara activitati si operatiuni specifice de ... (vezi toată discuția)