avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta plati contributii la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta plati contributii la stat

Pentru intocmirea dosar somaj, adeverinta din care reiese plata contributiilor catre stat trebuie sa fie data pentru perioada dinaintea intrarii in concediul pre si postnatal sau din perioada de concediu?Va rog sa imi raspundeti si mie ca sa stiu pt.ca firma este in insolventa si persoana care se ocupa de hartii...nu stie ce sa imi dea.Va multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:57, 1 Februarie 2011
Trebuie sa aiba 12 luni completate. Deci da, luati si luni dinainte de intrere in crestere copil astfel incat sa completati cele 12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In somaj se plateste postnatalul? seby tf seby tf Am inteles ca prenatalul este platit in perioada somajului,postnatalul este platit? Cine imi elibereaza anexa 2,fisa fiscala pt anul anterior nasterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de creștere a copilului Irina_gabriela Irina_gabriela Buna ziua, In prezent sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la 15.07.2013. Sunt însărcinată si urmează sa nasc in jur de 25 August. ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal alinatug alinatug Buna ziua. Am fost pana pe data de 19.10.2010 in concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani iar pe data de 20 mi-am reluat activitatea la locul de ... (vezi toată discuția)