Buna ziua,
In prezent sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la 15.07.2013. Sunt însărcinată si urmează sa nasc in jur de 25 August. Întrebarea mea este ce se va întâmpla după încetarea contractului având in vedere ca intenționeaz sa intru in prenatal la începutul lunii Iulie ( înainte de expirarea contractului). Cine îmi va plăti concediul pre si postnatal..CAS-ul? Sau societatea (in condițiile in care am fost instiintata ca nu se va prelungi contractul)?
Si încă o întrebare...legată de indemnizatia de creștere a copilului. Anterior contractului actual am fost angajata part time (06.2010-06.2013) in cadrul unor contracte/ proiecte cu finanțare europeană. Problema la aceste contracte a fost si încă este...ca plata salariilor este întârziată din Aprilie 2012. Beneficiez de indemnizatia de creștere a copilului in aceste condiții?
1. Cand inceteaza contractul individual de munca (CIM) aveti doua posibilitati:
- sa prezentati certificatele medicale la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) care le va plati si dupa terminarea conecdiului de maternitate veti intra in conecdiu crestere copil (CCC);
- sa va inregistrati la Agentia de Somaj (daca in ultimele 24 de luni aveti 12 luni stagiu de cotizare la somaj).
2. Fiind in somaj indemnizat puteti beneficia de concedii medicale, concediu de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal = 126 de zile) si apoi de concediu crestere copil (CCC).
3. Certificatele medicale le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le plateste.
4. Cererea pentru CCC o faceti catre Agentia de Somaj iar actele le depuneti la Primaria de care apartineti cu domiciliul.
5. Concediile medicale, concediul de maternitate si CCC suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea fiecaruia din aceste concedii.
6. - Intr-un raspuns al Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS) se spune, in legatura cu veniturile din alta sursa decat dintr-un contract individual de munca:
"NU este obligatoriu sa existe continuitate in a fi platita ci in A FI in perioada contractuala FARA intrerupere timp de un an".
Asadar, chiar daca in anumite luni nu ati primit venituri, datorita faptului ca am avut contract pe intreg anul de dinainte de nastere puteti fi eligibila si sa primiti 85% din valoarea veniturilor incasate in acel an.
"- OBLIGATORIU: relatie contractuala neintrerupta timp de 12 luni inainte de data nasterii (chiar daca sunt mai multe contracte partiale, important este sa nu ramana o perioada neacoperita, ci sa se suprapuna si sa acopere tot anul...
- FACULTATIV: incasarea de venituri lunare (poti sa nu primesti nici un leu timp de 12 luni, in acest caz primind cei 600 lei, iar daca primesti, in baza Adeverintei de venit eliberata de AFP pe anul respectiv sau pentru cei 2 ani pe care se desfasoara sarcina se calculeaza 85% din veniturile primite)."
Buna ziua,
Va contactez cu aceeași problema legată de concediul de creștere a copilului.
In acest moment sunt in concediu prenatal (mai exact lauzie) preluata de Cas! Am început demersurile pt concediul de creștere copil...întrebarea mea este dacă de la Cas trebuie sa am un vreun document justificative? Sau mai exact care sunt etapele?va multumesc
1. La dosarul pentru indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC), pe care il depuneti la Primarie, trebuie sa depuneti adeverinta tip cu veniturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).
2. In cazul dvs. va fi vorba de mai multe adeverinte:
- cate una de la angajatori, cu lunile in care ati lucrat la ei;
- una de la CJAS cu veniturile din indemnizatia pentru concediul de sarcina (pana inclusiv luna nasterii).
3. Puteti merge si la Primarie sa solicitati lista cu actele necesare in situatia specifica dvs.