avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

buna ziua . am si eu o intrebare: daca am fost prins pe 1 martie si depistat cu 0,50 alcool in aerul expirat, permisul anulat..... am sunat la politie si nici pana azi nu mi-a ajuns dosarul .. au zis ca dupa sarbatorile de Paste... as dori sa stiu daca se calculeaza pedeapsa de 1 an ( de ex.) de la 1 martie sau de cand o sa fie procesu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:44, 22 Aprilie 2008
cosminelu821 a scris:

buna ziua . am si eu o intrebare: daca am fost prins pe 1 martie si depistat cu 0,50 alcool in aerul expirat, permisul anulat..... am sunat la politie si nici pana azi nu mi-a ajuns dosarul .. au zis ca dupa sarbatorile de Paste... as dori sa stiu daca se calculeaza pedeapsa de 1 an ( de ex.) de la 1 martie sau de cand o sa fie procesu.
multumesc

Termenul de 1 an curge de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Ultima modificare: Luni, 21 Aprilie 2008
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat
S-au recoltat probe biologice? Cat ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolul la volan cipriang4s cipriang4s buna ziua 1 aseara un prieten a fost oprit de o masina a politiei rutiere moinesti undeva in jurul orasului mai precis intro comuna la tara si a fost pus sa ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie cypyryky cypyryky am fost prins la volan cu 0,96g/l in aerul expirat,ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice.ce mi se poate intampla? (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)