avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salarii ian 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salarii ian 2011

Daca CCM-ul nu mai este in vigoare de la 01.01.2011 cum tratam salariile? Majoram la 670 lei acolo unde este cazul iar cei care aveau salariul indexat cu coeficient cf CCM ramane la valoarea de anul trecut?(ex: studii superioare 600*2=1200 lei) ?
Cel mai recent răspuns: wunsch , utilizator 13:14, 1 Februarie 2011
intrucat salariul pt cei cu studii superioare este 1340 inseamna ca s-a folosit aceeasi formula:670*2...
asa am fost informata!
unde scrie in legislatie ca este 1340? eu nu am gasit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Incadrare studii superioare starrcorina starrcorina CARE ESTE SALARIUL MINIM PENTRU STUDII SUPERIOARE, LA INCADRAREA IN FUNCTIA DE ECONOMIST IN VANZARI, APROVIZIONARE. vA MULTUMESC. (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala ofeliadaniel ofeliadaniel Sunt angajata cu min 1200 ron pentru studii superioare, eu cotizez in baza acestui salar o suma de bani la CAS, intrebarea este : mai pot depune din mana o ... (vezi toată discuția)