avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii INCADRARE STUDII SUPERIOARE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

INCADRARE STUDII SUPERIOARE

CARE ESTE SALARIUL MINIM PENTRU STUDII SUPERIOARE, LA INCADRAREA IN FUNCTIA DE ECONOMIST IN VANZARI, APROVIZIONARE.
vA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: angela_elena_is , utilizator 17:40, 3 August 2011
1304 lei
Nu este cumva 1340=670*2?
scuze, m-am grabit si am tastat gresit; corect este 1340, multumesc pentru clarificari
Revin iarasi cu sal la studii superioare, sal minim pe ec este 670 lei, nu mai avem coief de ierarhizare, modif salariul din 01.01.11 doar la muncitorii necalificati la 670, la ceilelti raman salariile din Decembrie 2010, ex cei cu studii superioare 1200 lei.
sunt de aceeasi parere

Alte discuții în legătură

Salariu minim garantat pentru persoane cu studii superioare AncaDDD AncaDDD Buna ziua, Sunt foarte nelamurita intr-o problema si poate ma ajuta cineva. Sunt angajata pe un slariu net de 973 ron. Stiu clar ca salariul minim net ... (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Majorare salar teo.madalina teo.madalina Sunt angajati cu studii superioare in cadrul unei asociatii(pana la 12.2010, aveau 1200 incadrarea). Incepand cu data de 01.01.2011 nu stiu cat sa le majorez ... (vezi toată discuția)