avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... imprumut
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

imprumut

am oferit cuiva o suma de bani ,acea pers facind un act de mana,stabilind si o data pt inapoierea sumei.acea data a trecut si doresc sa stiu cum pot proceda si ce sanse am pt recuperarea sumei
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:09, 1 Februarie 2011
Daca ati fi facut actul la notar, era foarte simplu, contractul de imprumut ar fi fost titlu executoriu si mergeati direct la executorul judecatoresc sa va recuperati banii.

Asa, cu un act de mana, trebuie sa apelati la instanta sa pronunte o hotarare jud.
Angajati-va un avocat.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mamamatei Mamamatei Sunt din Bucuresti, am imprumutat 10.000 eur in sept. 2008 unei pers. fizice din jud Calarasi. Am incheiat la notariat un contract de imprumut fara dobanda ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati flory80 flory80 Acum 2 ani am imprumutat unui prieten suma de x euro pentru o perioada de 6 luni. Singurul inscris este un contract de imprumut incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati adrianovici adrianovici Buna ziua.Acum un an de zile am incheiat la Biroul Notarilor Publici un \"Contract imprumut bani\" prin care am imprumutat unui individ X o suma de bani. In ... (vezi toată discuția)