avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXE DE PLATA FOARTE MARI SE POATE?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXE DE PLATA FOARTE MARI SE POATE?

Sunt din judet Maramures,localitatea Baia-Sprie,am 9ari teren pe care este construita si casa 9/10.Anul trecut am platit un impozit total de 3100. ron.
Anul acesta am primit decizia de impunere si mi s-a calculat un impozit
de 10000,92. Mentionez ca am 2masini:-una cu motor de 1900cm.
-una cu motor de 2200cm.

Toate sunt trecute pe firma mea. Se poate sa fie asa de mare majorarea,daca nu
ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 23:41, 7 Februarie 2011
Explicati mai pe larg ! Cat impozit casa , cat taxa auto, cat majorari ?? Pentru ce perioada ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica majorarile pentru coproprietarii care au un procent din imobilul considerat a doua proprietate) mariaene mariaene Daca suntem 3 coproprietari pentru apartamentul in care locuiesc (imobilul A), ceilalti doi (care au alte domicilii si sunt coproprietari acolo) vor plati ... (vezi toată discuția)
Impozit si taxe retroactiv pe imobil inexistent radonis radonis buna ziua, am si eu o pbl destul de incurcata si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra , concret: m-am pricopsit de cateva luni cu o \\"casa\\" , casa ... (vezi toată discuția)
Impozit auto anual ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, In luna aprilie 2013 am vandut o masina, un Audi A4 cu capacitatea cilindrica 1984 cm3. Din cate am citit pe internet impozitul anual se ... (vezi toată discuția)