buna ziua, am si eu o pbl destul de incurcata si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra , concret: m-am pricopsit de cateva luni cu o "casa" , casa bunicilor pentru care trebuie sa platesc impozit pe o perioada de pana la 5 ani in urma , pana aici e totul ok , problema este ca aceasta casa exista doar in acte, ea -casa - neexistand fizic pentru ca a cazut din cauza ploilor si a zapezii nefiind locuita de vreo 5 ani, iar taxa pe casa, teren , gunoi si pompieri ridicandu-se la vreo 3100 roni...am incercat sa explic celor de la taxe si impozite ca nu s-a locuit acolo de o lunga perioada de timp si ar tr sa nu platesc anumite taxe cum ar fi gunoi si pompieri, raspunsul primit a fost ca pot "radia" casasa nu platesc in continuare aceste taxe insa tot va trebui sa platesc din urma pana in ziua in care am facut cererea de "radiere" suma de 3100 roni reprezentand casa , teren, gunoi si pompieri...este legal lucrul aceasta? stiu ca traiesc in Romania dar este normal totusi asa ceva ? multumesc anticipat
Taxa pompieri
cornel52
Am un SRL fara sediu lucrativ prestand servicii la sediul beneficiarului.
Am sediul social la domiciliul unei cunostinte (casa in care locuieste), ... (vezi toată discuția)