In ultimii ani am locuit si muncit in strainatate. Am revenit in tara in septembrie 2020. Desi am platit in fiecare an impozitele la primarie, cand am fost in noiembrie 2020 am constatat ca pe langa impozitele pe 2020 mai am de platit taxa pe salubritate pe 2019 si 2020 si penalizari de intarziere pentru anul 2019, conform unei hotarari a consiliului local din aprilie 2019. Aceasta hotarare/impunere se refera la persoane, nu spatii de locuit.
Inteleg sa platesc impozit pe casa, teren si masina care imi sta neutilizata in curte dar de ce sa platesc gunoi daca eu nu am produs gunoi? Eu am platit taxe pe salubritate in tara in care am locuit, de ce sa platesc si unde am o casa nelocuita? Multumesc mult pentru orice raspuns.
Va trebui sa vedeti ce scrie in hotararea consiliului local. In casele nelocuite, posibil sa se fi hotarat sa se plateasca taxa de salubritate pentru o singura persoana.
Salubrizare
fidelia22
Buna ziua,
Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)