avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozitare prime
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozitare prime

pana la ce valoare nu sunt impozitate primele?
se trec cumva si in cartea de munca? din cate stiu acum cartile de munca nu mai sunt valabile.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:23, 1 Februarie 2011
Elementele salariale precum sporurile, premiile si orele suplimentare intra in calculul bazei de impozitare al veniturilor din salarii sau asimilate salariilor.
Cartile de munca nu se mai folosesc incepand cu 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe tichete de masa elename elename Este normal ca tichetele de masa sa fie impozitate din salariul net? (vezi toată discuția)
Buna ziua , la calcularea pensiei alimentare se ia în calcul ... vladindra vladindra Buna ziua , la calcularea pensiei alimentare se ia în calcul orele suplimentare sau doar salariul net? salariul de baza este 3600 net, doar poate ajunge la ... (vezi toată discuția)
Plata concediu odihna- salariu fix+comision Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Daca salariul meu este compus dintr-o parte fixa + comision lunar din vazari, cand voi avea concediu de odihna cum mi se va calcula dreptul banesc? ... (vezi toată discuția)