avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

înainte de a da instanta o hotărâre ( mentionez ca ne judecam de aproape 3 ani pentru un partaj), mi s-a comunicat ca peste o saptamână se va lua o hotărâre, avocatul meu trebuie să depună nişte concluzii, nemulţumiri?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 15:53, 1 Februarie 2011
Cel mai probabil instanta a amanat pronuntarea intocmai pentru depunerea de concluzii scrise. Deci da, in principiu ar trebui sa se puna concluzii scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise si pronuntarea hotararii flori9 flori9 Buna ziua, am ajuns la ultimul termen intr-un proces de partaj succesoral, nu mi s-au admis obiectiunile la lotizarea finala si am ramas sa depun concluziile ... (vezi toată discuția)