avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Grila Notariala 2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Grila Notariala 2011

Buna ziua,
Conform noii grile a notarilor, cam care ar fi suma aproximativa platita la notar in cazul achizitionarii unui imobil vechi prin programul Prima Casa ?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 16:07, 1 Februarie 2011
Avand in vedere ca veti incheia un contract de vanzare cumparare care va contine si plata prin credit bancar garantat prin programul prima casa, veti inscrie in contract valoarea reala, ceea ce inseamna ca veti plati taxele notariale la acea valoare, nu in conformitate cu grila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa vand o garsoniera? ContSters54529 ContSters54529 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu de ce acte am nevoie sa vand o garsoniera.Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare.cand am cumparat-o notarul la ... (vezi toată discuția)
Cedare casa catre o alta persoana vionut vionut Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am 30 de ani si detin un imobil (casa) cu acte de proprietate. Imobilul nu este ipotecat, nu este sub niciun litigiu etc etc. ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale Ionescu Stefana Ionescu Stefana S-a indeplinit minunea! La doar doua saptamani dupa trimiterea dosarului pentru Prima casa la Fondul National de garantare am primit un raspuns pozitiv: ... (vezi toată discuția)