avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament: costuri intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament: costuri intabulare

Buna ziua!am si eu o intrebare in legatura cu cat costa o intabulare a unui apartament de 3 cam in orasul Galati?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Raluk89cool , utilizator 00:56, 30 Iulie 2011
Depinde de zona..... si la ce va referiti cand spuneti intabulare
Raspunsul il gasiti la OCPI Galati.
dupa cumparare,intabularea se face de catre notar,care ar trebui sa stie,
si daca apartamentul este mostenit nu trebuie sa ai faci intabularea?
chiar daca e mostenit din cate stiu eu tot se face intabularea asta consta in venirea unui inginer care se ocupa cu asa ceva acreditat OCPI care va masura tot apartamentul ,va face schitele apartamentului plus situatia lui in cartier va depune el actele la OCPI si tot el vi le va scoate dupa 14 zile.Asa cel putin se procedeaza la iasi si intradevar preturile difera de la oras la oras si de la inginer la inginer in functie de comisionul fiecaruia.

Alte discuții în legătură

Nr cărții funciare,nr cadastrului și nr topografic unde le ... Magie1 Magie1 Nr cărții funciare,Nr cadastrului și Nr topografic unde le pot obține nu le știu îmi trebuie ptr O.C.P.I. ptr completare formular. (vezi toată discuția)
Suprafata gresita in contract de vanzare-cumparare dara25 dara25 Buna, Am nevoie de o informatie, va rog. Avem aprobare pentru credit de prima casa si am gasit un apartament care in contractul de vanzare - cumparare are ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut in bataie de joc whatever13 whatever13 buna ziua, am mostenit un apartament micut intr-un bloc comunist vechi de la mama mostenit la randul ei sora ei. cadastrul a fost executat si intabulat in ... (vezi toată discuția)