avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... taxe fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

taxe fisc

In urma cu 1 an am gasit chirias cu care am cazut de comun acord sa nu facem un contract de inchiriere k sa nu mai platim agenita si eu taxe pe chirie la fisc, acum sunt amentintata k vor merge la politie sa ma reclame k am sa le dau 600 de lei pt o izolatie exterioara cu care nu am fost de acord.Ei au de platit aprope 1000 lei la lumina si intretinere dar nu vor sa recunoasca .Ce consecinte suport daca vor merge la politie si in instanta cum ma santajeaza:(
Tin sa mentionez faptul k toti banii de chirie au intrat in urma datoriilor anterioare al imobilului ,practic nu am luat banii de chirie k ei au platit datoriile din urma si ne-am inteles la cate luni sa mai stea in apartament.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: izabella15 , utilizator 09:09, 2 Februarie 2011
Faptul ca v-au acoperit cheltuieli anterioare inseamna ca au platit chirie nu ca nu au platit.Daca administratia le-a eliberat si chitanta pe numele lor,nu va vad bine.
Dvs.pretindeti corectitudine din partea chiriasilor,dar dvs.le-ati oferit?Daca inregistrati contractul la ANAF acum nu mai aveati nicio problema.
Totate chitantle sunt pe numele meu doar izolatia exterioara cu care nu am fost de acord e pe numele lor .Practi d-voastra imi spune-ti sa le dau cei 600 si eu practi atunc raman cu inca 1000 datorii de pe urma lor. Nu am facut nici un contract cu ei, nu am ce sa inregistrez la ANAF. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu swarowski swarowski Buna ziua, ma poate elucida cineva cum poate fi acuzata o persoana de violare de domiciliu dupa ce a stat in chirie o perioada fara contract de inchiriere? ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii de catre chirias alinu alinu Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, va rog. Am stat cu chirie intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu alti 2 prieteni aproximativ 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Chirie kosty89 kosty89 Buna ziua.. Asi dori sa ma lamureasca si pe mine un avocat cu privire la o problema... Nepotul meu a stat in chirie la o persoana,el lucrand in MAPN ca si ... (vezi toată discuția)