In urma cu 1 an am gasit chirias cu care am cazut de comun acord sa nu facem un contract de inchiriere k sa nu mai platim agenita si eu taxe pe chirie la fisc, acum sunt amentintata k vor merge la politie sa ma reclame k am sa le dau 600 de lei pt o izolatie exterioara cu care nu am fost de acord.Ei au de platit aprope 1000 lei la lumina si intretinere dar nu vor sa recunoasca .Ce consecinte suport daca vor merge la politie si in instanta cum ma santajeaza:(
Tin sa mentionez faptul k toti banii de chirie au intrat in urma datoriilor anterioare al imobilului ,practic nu am luat banii de chirie k ei au platit datoriile din urma si ne-am inteles la cate luni sa mai stea in apartament.
Multumesc anticipat
Faptul ca v-au acoperit cheltuieli anterioare inseamna ca au platit chirie nu ca nu au platit.Daca administratia le-a eliberat si chitanta pe numele lor,nu va vad bine.
Dvs.pretindeti corectitudine din partea chiriasilor,dar dvs.le-ati oferit?Daca inregistrati contractul la ANAF acum nu mai aveati nicio problema.
Totate chitantle sunt pe numele meu doar izolatia exterioara cu care nu am fost de acord e pe numele lor .Practi d-voastra imi spune-ti sa le dau cei 600 si eu practi atunc raman cu inca 1000 datorii de pe urma lor. Nu am facut nici un contract cu ei, nu am ce sa inregistrez la ANAF. :(
Chirie
kosty89
Buna ziua.. Asi dori sa ma lamureasca si pe mine un avocat cu privire la o problema... Nepotul meu a stat in chirie la o persoana,el lucrand in MAPN ca si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.