avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... violare de domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

violare de domiciliu

Buna ziua, ma poate elucida cineva cum poate fi acuzata o persoana de violare de domiciliu dupa ce a stat in chirie o perioada fara contract de inchiriere? Contract nu s-a incheiat ptr ca nu asta si-a dorit proprietarul, si nici pe timpul sederii nu au fost probleme in casa intre proprietar si chirias, la fel chiriasul si-a platit toate datoriile la timp. Chiriasul nu ma sta acolo, dar proprietarul nefiind de acord cu plecarea lui a inceput sa il amentinte ca il acuza de violare de domiciliu ptr faptul ca nici nu l-a anuntat ca intentioneaza sa plece. Cum poate fi dovedit legal o asemenea acuzare? Sau daca fostul chirias va putea avea probleme cu fostul proprietar....!?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:11, 10 Mai 2017
Proprietarul sa se duca la ANAF sa il reclame pe chirias ca i-a violat domiciliul.
Sa mentioneze ANAFului ca a fost violat fara contract de inchiriere.
Sa il invete minte pe chirias!

Chiariasul nu va avea nicio problema cu proprietarul. Daca proprietarul insista atunci chiriasul sa ii aduca la cunoastinta ca va sesizeza ANAFul ca nu a fost incheiat contract de inchiriere care sa fie declarat la ANAF si ca a facut evaziune fiscala. Il potoleste instantaneu.
ok.multumesc.
proprietarul spune ca mai sunt bani de platit, chirie,intretinere etc.dar s-a achitat tot.de aici amenintarea.

Sa mearga la politie, la ANAF, la ONU!
Chiar va temeti de aceste amenintari? Cum poate sa dovedeasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriaș plângere penală pentru violare domiciliu Himmel Himmel Bună ziua, Mama mea a dat în chirie grsoniera unde am și eu adresa din buletin. O familie cu 2 copii, aceste persoane nu au plătit chiria și de vreo 6 ... (vezi toată discuția)
Chirias-proprietar radutzublue radutzublue Buna seara. Ce se poate face in urmatorul caz ? In situatia in care o persoana X care locuieste cu chirie intr-o garsoniera are buletinul expirat si doreste ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)