avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Chirias-Proprietar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Chirias-Proprietar

Buna seara. Ce se poate face in urmatorul caz ?
In situatia in care o persoana X care locuieste cu chirie intr-o garsoniera are buletinul expirat si doreste sa-si refaca buletinul, este nevoie de PROPRIETARUL garsonierei pentru a reface buletinul ? Il afecteaza pe proprietar cu ceva, in viitor daca pe buletinul chiriasei va fi mentionata adresa de DOMICILIU si CORESPONDENTA,adresa unde este situata GARSONIEREA proprietarului ? Mentionez ca cele doua parti nu au incheiat nici un contract de CHIRIE si nu este inregistrat la FISC .
Ce se poate face in aceasta situatie ? Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
radutzublue, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 20 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Chiriasa este in divort cu fostul sot...si invoca motivul ca nu-si poate pune noul DOMICILIU pe buletin la fosta adresa...!Ea invoca motivul ca doreste sa-i vina CORESPONDENTA la adresa la care locuieste cu KIRIE. Multumesc frumos pentru raspunsul DVS. In situatia in care PROPRIETARUL doreste sa se mute unde locuieste momentan KIRIASA, iar pe buletinul ei ar aparea ADRESA actuala, PROPRIETARUL ar putea avea PROBLEME, pe viitor ? De exemplu referitor la EVAZIUNE FISCALA ? Kiriasa nu are contract de KIRIE cu PROPRIETARUL .
Astept si alte pareri,daca se poate ! :)
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2014
radutzublue, utilizator
Eu nu as face cuiva buletin la adresa pt ca nu exista posibilitatea sa va razganditi si sa i se anuleze acul sau s-o forteze sa isi schimbe buletinul. Pe de alta parte, facandu-i buletin, nu e musai sa aveti probleme de vreun fel. In ce priveste proprietatea dvs nu e in pericol nicicum, de acuzatii de evaziune nu trebuie sa va temeti din pricina buletinului, nu asta e un element doveditor pt asta, ci daca ii dati chitanta si nu aveti un contract inregistrat la fisc. Daca nu ar vrea sa plece, ar trebui s-o evacuati prin instanta, apoi daca are credite pe la banci neachitate, ii pot veni la adresa dvs somatii.. acum, cum doriti.
Sa isi faca buletin provizoriu daca nu are act de proprietate si poate da adresa dvs pt corespondenta la divort, nu trebuie sa aiba neaparta buletin pe adresa dvs pt a primi corespondenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea din locuinta a unei persoane kdoina2007 kdoina2007 Cum se poate evacua o persoana din casa, mai ales ca adresa din buletin nu corespunde cu cea de domiciliu? (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu Josephine2016 Josephine2016 Fiul meu s-a casatorit anul trecut . Dupa casatorie le-am dat amandurora acceptul pt primirea in spatiu respectiv intr-o mica garsoniera . Intre timp a aparut ... (vezi toată discuția)