avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hotarare judecatoreasca

daca la ultimul termen al unui proces judecatorul spune ca sentinta e in pronuntare, hotararea judecatoreasca imi vine la domiciliu? daca da in cat timp maxim?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DCristianC , utilizator 21:22, 3 Februarie 2011
doar de acolo pot sa-mi ridic hotararea judecatoreasca?
Va multumesc!
Da si este necesar sa formulati o cerere prin care sa solicitati eliberarea unei copii xerox a hotararii de care aveti nevoie.
Daca aveti nevoie de hotararea din 09.04.2009 ( am vazut ca ati avut un dosar penal finalizat in aceasta data, de care ati amintit in alt topic) legalizata, este necesar sa formulati o a doua cerere prin care sa solicitati si legalizarea acesteia, anexand o taxa de timbru de 2.00 lei, un timbru jud. de 0,15 lei si hotararea a carei legalizare se solicita.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Am nevoie de hotararea din 09.04.2009.
Va multumesc de informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen redactare decizie pronuntata de instanta de recurs tudormario tudormario In cat timp se redacteaza o decizie de recurs?Care este procedura de ridicare a deiziei? (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca cristina cioploiu cristina cioploiu S-A INCHEIAT DIVORTUL IN 10 MARTIE 2011, EU ACTUALMENTE LOCUIESC IN ITALIA, DAR DIVORTUL S-A INCHEIAT IN ROMANIA! POT LEGALIZA HOTARAREA JUDECATOREASCA LA ... (vezi toată discuția)
Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)