avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anularea declaratiei 096
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anularea declaratiei 096

Se poate face ceva pt.a anula depunerea declaratiei 096? (daca administratorul societatii...s-a razgandit...sa zicem.)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cera1 , utilizator 17:47, 13 Ianuarie 2012
Pai eu cred ca nu,deoarece ati predat certificatul in original,probabil ca l-au si anulat si declaratia 096 nu are si optiune de rectificativ.
Aveti posibilitatea sa optati pentru platitor de tva prin inregistrare ulterior depunerii lui 096.
am si eu aceeasi problema... am depus 096 la 10/01/2012 si acum vreau sa redevin platitor de tva... ce pot face?
ESTE FOARTE URGENT SI NU STIU CE SI CUM SA FAC....
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
cera1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare d096 cera1 cera1 am depus 096 la 10/01/2012 scoadete din evidenta TVA, intre timp admin s-a razgandit... ce pot face? ESTE FOARTE URGENT SI NU STIU CE SI CUM SA FAC.... (vezi toată discuția)
Cum iese o intreprindere individuala din evidenta platitorilor de tva schumiholic schumiholic Am o intreprindere individuala care a fost nevoita la inceputul lui 2012 sa devina platitoare de tva pentru depasirea plafonului vechi. In prezent cifra de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 in 2014 Epuree Epuree Sunt SRL si am depus in cursul anului 2014 (pe 01 aprilie 2014) intre 1-10 a urmatoarei perioade fiscale (luna sau trimestrul, dupa caz) declaratia de ... (vezi toată discuția)