avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce taxe se achita la executor?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce taxe se achita la executor?

Buna ziua.Va rog mult sa-mi spuneti si mie cat ma costa sa merg la un executor judecatoresc pentru a pune in executare o hotarare judecatoreasca. cum va fi executata persoana daca este stabilita in strainatate?Iar daca nu i se gasesc bunuri pe numele lui ,ce se va face?
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 20:47, 2 Februarie 2011
dati un search pe google, si gasiti onorarii executor....
Daca debitorul nu are bunuri, nu va face nimic executorul, pentru ca nu are nimic
Nu i se poate pune poprire pe salariu?Din luna a 10 a 2008 nu ia mai trimis nici un ban copilului[ma refer la pensia de intretinere]
ba da se poate pune poprire pe salariu, trebuie doar sa stiti unde lucreaza sotul si sa furnizati executorului datele despre societatea respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita. simona35 simona35 Am o sentinta penala investita cu formula executorie. Pentru a-mi recupera creanta prin poprirea pe salariu (stiu unde lucreaza debitorul),trebuie sa cer acest ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei de intretinere Va rog foarte mult sa ma invatati ce sa fac;in urma cu 3 ani lam dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei de intretinere.Din acel moment nu a mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru pensie de intretinere virginia77 virginia77 buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti cat ma costa onorariul unui executor pentru abandon familial. persoana care trebuie executata silit lucreaza ca si ... (vezi toată discuția)