avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa sau nu?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa sau nu?

Buna ziua, as vrea sa va adresez o intrebare. Am cateva cursuri de manichiura pedichiura,si nu as vrea sa lucrez intr-un salon de infrumusetare, de aceea as avrea sa stiu,daca exista o modalitate legala de a practica acest job de acasa, dar fara sa imi fac un salon, pentru ca momntan nu am banii necesari pentru o asemenea investitie, deci exista o modalitate prin care as putea face acest lucru? multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 23:31, 1 Februarie 2011
Modalitatea legala o reprezinta PFA-ul ("sau nu" e varianta ilegala), nu stiu in ce masura e necesara transformarea apartamentului / a unei camere din apartament in salon, probabil trebuie ca locul de desfasurare al activitatii sa satisfaca minime cerinte de igiena. Daca v-ati declara ambulant (desfasurati activitatea la "sediul" clientului) probabil nu ar mai trebui sa amenajati nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Norme ue pentru salon cosmetica-coafura i need help!!! AnaSoare AnaSoare Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru cunosatorii de legislatie: doresc sa deschid un salon de cosmetica-coafura si nu reusesc sa gesesc nicaieri norme ue ... (vezi toată discuția)