avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa vama auto non ue
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa vama auto non ue

Buna , ma intereseaza cum pot sa aflu care este taxa vamale pentru o masina non-ue , audi din 2008 motor de 4200 , euro4, filtru de particule. Masina a fost inscrisa prima data in germania , dupa a fost vanduta intr-o tara non-ue iar acum am achizitionat masina si vreau sa o inscriu in Romania. Mai trebuie sa platesc taxa Vamala ? Daca da , cum pot sa calculez aceasta taxa ? Care ar fi un total de taxe ce trebuie sa le platesc pentru a inscrie masina .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:42, 5 Februarie 2011
taxa vamale o gasesti aici: [ link extern ] =
Prima imatriculare, e clar ca teoric trebuie sa platesc o taxa aproximativ de peste 6 mii de euro. Dar sunt avocati care stiu cum sa se faca pentru a nu plati nimic.
M-am confruntat cu aceste probleme de curand. Cautati in posturile mele raspunsuri la taxa vamala. Taxa de poluare poate fi evitata de un avocat pregatit. Este aplicata ilegal.
Succes
DA, DAR DEPINDE SI ACEL AVOCAT PREGATIT DE PRACTICA CURTII DE APEL.
DACA POZITIA CURTII DE APEL ESTE DE RESPINGERE, POTI AVEA SANSE DOAR LA ..............CEDO, CU ACEL AV PREGATIT........DAR ASTEPTI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare rafgrup rafgrup Buna ziua , As dori sa cumpar o masina de la o societate comerciala; este vorba de o masina cu capacitatea cilindrica de 1997 cmc./100Kw,(motor Diesel cu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto 2013 lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Familia mea a achizitionat din Germania un autovehicul second hand, marca VOLVO V70 cu urmatoarele caracteristici, conform actului de identificare ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei auto csikiioan csikiioan am plati taxa de prima imatriculare la doua masini prima in 26 oct 2007, 5318 ron si am facut cerere dr restituire la care miau dat 2400 ron in data de ... (vezi toată discuția)