am plati taxa de prima imatriculare la doua masini prima in 26 oct 2007, 5318 ron si am facut cerere dr restituire la care miau dat 2400 ron in data de 28.0702008 si a doua masina am platit 4400 ron in 03.09.2008.mai am sanse sa recuperez bani.Sunt din B-N.stiti si un avocat care se ocupa de asa ceva..ms..
Ultima intrebarea, primul raspuns. Da, sunt multi avocati care se ocupa cu asa ceva. E pozibil recuperarea taxei auto de prima imatriculare, pentru ca orice ar fi forma legala ascunde o incalcare principii fundamentale ale UE. Si nu ai pierdut drepturile procesale cu aceptarea si primirea bani din aplicarea legii in ceea ce iti favorizeaza. Poti sa cauti si avocati, si alte raspunsuri la motor de cautare care o gasesti sus in dreapta, "cautare in forum". O duminica placuta!.
DA, AMELE TAXE LE VETI OBTINE CU SUCCES!
CURTEA DE APEL CLUJ ARE UN ASTFEL DE PUNCT DE VEDERE.
VETI OBTINE SI CHELTUIELI DE JUDECATA SI DOBANDA.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executarea silita
mimibuzea
buna ziua stimati prieteni,sunt tare speriata de urmatoarea problema;in anul 2006 am facut un credit la bcr pe care timp de un an de zile am fost cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba
iuliy
am montat o instalatie gpl pe autovehicol la 0 firma specializata. dar acestia au montat o alta instalatie gpl care nu era compatibila cu tipul de motor. din ... (vezi toată discuția)